Новини

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА СЮБ

Изпълнителното бюро на Съюза на юристите в България (ИБ на СЮБ) на свое заседание с тревога обсъди информацията за избухналото взривно устройство по маршрута на движение на главния прокурор на Република България.

Тържествено честване на деня на Конституцията и юриста

 

 

На 18 април 2023 година в салона на  Съюза на юристите в България в гр. София, на ул. „Пиротска“ 7 се проведе тържествено събрание  по случай Деня на Конституцията, юристите и съдебните служители.

30-ти конгрес на СЮБ

На 31 март 2023 г. се проведе 30-ти конгрес (Общо събрание) на Съюза на юристите в България, на който се прие информацията за дейността на организацията за периода след предходния конгрес. Същата беше изготвена в следните направления:

Ресторантът в сградата на СЮБ отваря врати

Уведомяваме всички юристи, гражданите и посетителите на столицата, че ресторантът намиращ се в сградата на Съюза на юристите в България, с адрес гр. София, ул. „Пиротска“ № 7, ет. 1 ще заработи отново на 01.02.2023 г. Членовете на СЮБ при консумация ще ползват отстъпка от 20 процента.

Проведен курс за обучение на медиатори

В периода от 18-ти до 27-ми ноември 2022 г. в Съюза на Юристите в България се проведе поредният курс за обучение на медиатори. Курсът завърши с изпит, който успешно бе издържан от 10 участници, които ще бъдат вписани в регистъра на медиаторите в Министерство на правосъдието.