Кети Бозукова представи новите си стихосбирки - "Прозорец от спомени" и "Неми думи"

На 2 декември 2019 г. в салона на Съюза на юристите в България г-жа Кети Бозукова, гл. секретар на Съюза, представи новите си стихосбирки   - "Прозорец от спомени"  и "Неми думи". Събитието беше организирано от Културния дом при СЮБ.  Проф. Снежана Начева, председател на Културния дом при СЮБ, приветства гостите и представи авторката.

На представянето присъстваха много колеги, близки и приятели на авторката, почитатели на българската поезия. Кети Бозукова представи избрани стихове от стихосбирките. Тя изказа благодарност на хората, които са помогнали за издаването на книгите, за ласкавите отзиви.

Споделено от Кети: "Благодаря на всички, които споделиха празника ми. Колеги и приятели - вие ме карате са се чувствам специална.  На издателя Пламен Тотев, на литературния критик Благовеста Касабова, на Проф.Снежана Начева- председател на културния дом към СЮБ, на Димитър Христов и Анна Багряна, на Димитър Генчев, на Георги Драмбозов, на любимките ми от НЧ "Пенчо Славейков 1921". На сплотения колектив на СЮБ.  И на близките ми, които бяха с мен, помогнаха да се родят тези две книги и ме подкрепят".

 

.